Referanser

Her kan du lese hva noen av våre kunder forteller i etterkant:

”hei, jeg kan ikke få fullrost Vitalplus. Jeg bestilte den fordi jeg begynte å få plager med leggkramper. Jeg fikk også ofte strekk under foten om natten. I tillegg har jeg hatt litt problemer med knærne som kunne verke ganske mye hvis jeg gikk langt på hardt underlag.

Etter å ha brukt maskinen i et par uker, 30 min hver kveld , var leggkrampene borte og strekk under foten har jeg ikke lenger.

Jeg fortsetter å bruke maskinen hver kveld, tenk å kunne sitte en halv time å gjøre ingen ting, og den er kjempedeilig etter trening!!”

”Takker så mye for Vitalplus Sirkulasjonsstimulator som jeg mottok for ca 2 mnd siden. Jeg er godt fornøyd og den hjelper godt for hevelser jeg er plaget med i bena.

Vi er fem naboer som møtes annenhver onsdag og de har fått testet den hos meg. Nå har tre av dem bestilt og mottatt den og de er like fornøyd som meg”

” Jeg kjøpte en Vitalplus hos dere da jeg hadde kramper og kalde føtter. Det har jeg ikke nå – takket være maskinen!! Jeg er veldig fornøyd!

” Superfornøyd – blitt bra i beina etter 30 år med kramper. Sover godt om natta – etter langvarige søvnproblemer”

”Vi har vært svært godt fornøyd med Vitalplus apparatet vi kjøpte fra Dem tidligere. Min kone som har vært plaget med å gå har fått utrolige gode resultater. Hun kan nå gå i trapper. Vår datter som er diabetiker, har hatt store plager med smerter i beina, men nå er hennes plager borte”

”jeg kjøpte den for 8 måneder siden og er veldig fornøyd – kalde føtter er historie – takket være Vitalplus Sirkulasjonsstimulator”

Bestill nå!

Comments are closed.